EtusivuTyöpaikatTyöntekijöilleYrityksilleYhteystiedot
Saat keskittyä tehtäviin, joissa parhaiten onnistut

Työntekijöille

Työntekijä on työnantajan arvokkain voimavara

Alrekry tarjoaa monialaisesti tehtäviä ja mahdollisuuksia työnhakijoille ympäri Suomen. Jos haluat näyttää kyntesi raudanlujana ammattilaisena tai kehityskykyisenä työntekijä, tarjoamme sinulle vaihtelevia työtehtäviä ja työtilaisuuksia valitsemallasi alalla.

Valinnanvapaus

Pääset itse vaikuttamaan työhösi ja työskentelyajankohtaan valitsemalla tarjolla olevista paikoista sinulle sopivimman. Tehtävien mukana seuraavat mahdollisuudet avaavat uusia ovia ja laajentavat kontaktiverkostoasi työelämän pelikentällä.

Pidämme sinusta huolen

Pidämme sinusta huolen

Lähetä hakemus niin etsimme juuri sinulle sopivia tehtäviä, jotka vastaavat saamaasi koulutusta tai työelämässä hankkimaasi kokemusta. Huolehdimme työntekijöistämme ja vastaamme eteesi tuleviin kysymyksiin työsuhteen kaikissa vaiheissa.

Voit luottaa meihin

Meidät tunnetaan vakaana sekä helposti lähestyttävänä työnantajana, siten olemme toimineet jo yli kahdeksantoista vuoden ajan. Alrekryllä noudatamme työehtosopimuksia, sekä muita säännöksiä, joten voit luottaa, että taloudelliset ja kaikki muut työsuhteeseesi liittyvät asiat ovat luotettavissa käsissä.
Voit luottaa meihin
Palkanmaksumme on suunniteltu nykypäivän tarpeita varten

Palkanmaksumme on suunniteltu nykypäivän tarpeita varten

Kuukausi on pitkä aika odottaa, siksipä meillä on palkanmaksu kahden viikon välein, joka helpottaa taloudellisten asioidesi tasapainottamista. Saat joka kahden viikon työjakson jälkeen palkkasi joten voit tietää ja suunnitella miten voit pitää taloutesi tasapainossa.

Onnistumisia syntyy myötämielisyydellä

Tapamme toimia on meille tärkeä. Tavoitteemme on luoda mahdollisuuksia jokaiselle työntekijällemme onnistua työssään. Keskiössä on ihmiset ja ihmisten hyvinvointi. Siitä seuraa työtyyväisyyden lisääntyminen, silloin ihmiset viihtyvät ja motivoituvat. Kun olemme yhteistyössä ja saamme tehdä työtä jolla on merkitystä, syntyy onnistumisia luonnollisesti.
Onnistumisia syntyy myötämielisyydellä

Haluaisitko sinäkin tehdä merkityksellistä työtä ja liittyä kasvavaan joukkoomme ja kokea onnistumisia?