EtusivuTyöpaikatTyöntekijöilleYrityksilleYhteystiedot
Saat keskittyä tehtäviin, joissa parhaiten onnistut

Yrityksille

Yrityksen menestys on työntekijöidensä summa

Alrekry on kiinnostunut asiakkaidensa menestyksestä ja sitoutunut tekemään töitä sen eteen. Onnistunut rekrytointiprosessi tuottaa lisäarvoa yritykselle. Käytännössä tämä tarkoittaa osaavia, motivoituneita ja kehityskykyisiä työntekijöitä.

Valitsemme ja tarjoamme sopivia työntekijöitä

Alrekry tarjoaa joustavaa, nopeaa ja kustannustehokasta työvoimapalvelua kaikille aloille. Tarvekartoituksen jälkeen Alrekry etsii ja lähettää yrityksellesi tehtävään parhaiten sopivat tekijät. Tarvittaessa työn tarjoajalla on oikeus vaihtaa työntekijää, jolloin Alrekry järjestää tilalle uuden osaajan.

Aikasi on arvokasta

Aikasi on arvokasta

Vaikka meistä jokainen pystyy tekemään hyviä päätöksiä, helposti unohtuu ajan arvo, ja se mitä työaikana voi saada aikaiseksi. Meillä kaikilla on paljon taitoja, joita voimme hyödyntää tarvittaessa, mutta usein on myös tärkeää ajatella sitä, mihin kannattaa työnteossaan keskittyä. Niin mekin teemme.

Saat keskittyä tehtäviin, joissa parhaiten onnistut

Kun annat meidän auttaa työvoiman hankinnassasi, tulet huomaamaan, että kattava yhteistyö ei ole pelkkää sanahelinää. Teemme joka päivä töitä sen eteen, että sinulla ja yritykselläsi on helpompi onnistua ja saavuttaa parempia tuloksia.
Saat keskittyä tehtäviin, joissa parhaiten onnistut
Kaikkea ei tarvitse tehdä itse

Kaikkea ei tarvitse tehdä itse

Kun sinulle jää aikaa keskittyä oleellisiin asioihin, se vaikuttaa ratkaisevasti yrityksen onnistumiseen. Niinpä ehdotamme tuloksellista yhteistyötä kanssamme työvoiman hankinnassa, jolloin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä niihin tehtäviin, joissa saavutat parhaiten onnistumisia.
Olemme luotettava yhteistyökumppani
  • Mikael
  • Varastopäällikkö
Lyhyelläkin varoitusajalla saadaan aina tehokkaasti uusia työntekijöitä, tarpeemme on tunnistettu yhteistyön alusta alkaen tarkasti ja hakemamme tekijät ovat aina löytyneet toivotussa ajassa.
  • Ismo
  • Työnjohtaja
Alrekryllä on aina oltu palvelualttiita ja puhelimeen vastataan joka kerta. Olemme saaneet tehtävään sopivia tekijöitä joista myös osa on alan vahvan kokemuksen johdosta edennyt myös muihin tehtäviin organisaatiossamme.

Olemme luotettava yhteistyökumppani

Alrekry on perustettu vuonna 2004 ja moni luotettavuutta mittaava taho, kuten Asiakastieto, Kauppalehti Menestyjät ja Bisnode on toistuvasti antanut korkeimman luokituksen Alrekry Oy:lle, joka kertoo siitä, kuinka riskitöntä yhteistyö kanssamme on. Olemme olleet jo vuodesta 2014 Luotettava Kumppani palvelussa, josta ajantasaiset tietomme on helposti löydettävissä.

Haluamme olla luottamuksesi arvoinen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan miten voimme aloittaa yhteistyön!