Takaisin Täytä työnhakulomake

Varastotyöntekijä 01510 Vantaa

Haemme asiakasyrityksellemme Vantaalle varastotyöntekijää keikkaluontoisiin kontinpurku- ja pakkaustehtäviin. Yritys sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Vantaan Aviapoliksessa. Yritys toimittaa, huoltaa ja asentaa laitteita päivittäistavarakaupan, HoReCa- alan sekä teollisuuden eri tarpeisiin ruoanvalmistuksesta punnitukseen ja esillepanoon.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluvat pääsääntöisesti kontinpurku sekä mahdollisesti erilaiset pakkaus, tarroitus ja etiketöintitehtävät.

Työ ei edellytä aikaisempaa osaamista varastoalalta, mahdollinen työkokemus tai koulutus alalta sekä trukkikokemus katsotaan hakijalle eduksi.

Työ tapahtuu arkisin kello 8.00 ja 16.00 välillä yrityksen varastotiloissa Aviapoliksessa. Työ on keikkaluontoista ja joustavuutensa ansiosta työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai muuten lisätienestejä etsivälle. Hakijalta toivotaan hyvää fyysistä kuntoa sekä hyvää suomen tai englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 09 4542 7744.

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse anne.jarvela@alrekry.fi (Liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -

Täytä työnhakulomake