Takaisin Täytä työnhakulomake

Varastotyöntekijä 01510 Vantaa, Aviapolis

Etsitkö töitä opintojen ohelle tai kaipaatko lisätienestiä?

Haemme asiakasyrityksellemme Vantaalle varastotyöntekijää keikkaluontoisiin kontinpurku-, pakkaus- ja trukinajotehtäviin.

Yritys sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Vantaan Aviapoliksessa. Yritys toimittaa, huoltaa ja asentaa laitteita päivittäistavarakaupan, HoReCa- alan sekä teollisuuden eri tarpeisiin ruoanvalmistuksesta punnitukseen ja esillepanoon.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluvat pääsääntöisesti käsin tehtävä kontinpurku, uudelleen lavoitus sekä mahdollisesti erilaiset pakkaus- ja etiketöintitehtävät.

Työ ei edellytä aikaisempaa osaamista varastoalalta, mahdollinen työkokemus tai koulutus alalta sekä trukinajotaito katsotaan hakijalle eduksi.

Työ tapahtuu arkisin kello 8.00 ja 16.00 välillä yrityksen varastotiloissa Aviapoliksessa. Työ on keikkaluontoista, joustavuutensa ansiosta työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai muuten lisätienestejä etsivälle. Hakijoilta toivotaan hyvää fyysistä kuntoa sekä hyvää suomen tai englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 09 4542 7744.

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

var27

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy