Takaisin Täytä työnhakulomake

Varastotyöntekijä 02200 Espoo

Etsitkö varastoalan töitä ja haluat päästä heti töihin?
Haemme asiakasyrityksellemme elintarvikevarastotyöntekijää Espooseen.

Työkohde on uudenaikainen elintarviketuotantolaitos länsimetron varrella. Yritys valmistaa salaatteja ja hedelmäsekoituksia suurtalouksien ja vähittäiskauppojen tarpeisiin.

Varastotyöntekijän työtehtäviin kuuluu tavaran vastaanotto, purku, lavojen siirtely pumppukärryillä, valmiiden tuotteiden lähetys, sekä muut yleiset varastotyötehtävät.

Hakijalle on eduksi aikaisempi työkokemus elintarvike- tai varastoalalta. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa. Valittu työntekijä perehdytetään työtehtäviinsä.

Kyseessä on 2-vuorotyö ja työ edellyttää hygieniapassin.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääsee tekemään vaihtelevia varastotehtäviä sekä työympäristön, jossa viihdytään.

Kiinnostuitko? Soita ja sovi haastatteluaika: 09 4542 7744.
Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä, joten olethan nopea!

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen kotisivuillamme: alrekry.fi.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

 Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake