Takaisin Täytä työnhakulomake

Työstökeskuksen käyttäjä Nurmijärvi, Klaukkala

Etsitkö töitä koneistuksen parissa? Tämä voisi olla seuraava työpaikkasi!

Kuvaus:
Etsimme asiakasyrityksellemme CNC-työstökeskuksen käyttäjää Nurmijärven Klaukkalaan.

Asiakasyrityksemme valmistaa koneenosia piensarjoina ja yksittäiskappaleina sekä kotimaan tuotantoon että vientiin. Valmistettavia tuotteita ovat esimerkiksi sylinterit ja asiakastarpeen mukaan erilaiset tilaustuotteet. Yrityksessä on käytössä uudenaikaiset CNC-koneet.

Työtehtävästä:
Työsi pitää sisällään CNC-työstökeskuksen käyttöä ja ohjelmointia. Sinulle on eduksi alaan sopiva koulutus sekä kiinnostus koneistusta ja ohjelmointia kohtaan. Arvostamme oppimishalukkuutta, sillä koulutuksesi tehtävään tulee olemaan kattava. Toivomme sinulta myös aiempaa kokemusta koneistukseen liittyvistä tehtävistä.

Työstettävänä materiaalina on pääosin musta teräs. Eduksesi tässä tehtävässä on laaja materiaalien ja järjestelmien tuntemus. Työaika on liukuva, ja töitä tehdään arkisin 8 tuntia päivässä.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen monipuolisten työtehtävien parissa. Tueksesi saat jo heti alussa osaavan ja kannustavan työporukan.

Kiinnostuitko tai heräsikö kysymyksiä? Lisätietoa tehtävästä saat soittamalla 050 380 2656 / Anne Järvelä.

Hae paikkaa helposti oheisen työnhakulomakkeen kautta tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen alrekry@alrekry.fi (liitteet pdf- muotoon).

Löydät sivuiltamme myös muut kiinnostavat työkohteemme!

Alrekry etsii jatkuvasti monipuolisia osaajia eri alojen työtehtäviin. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

 

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy