Takaisin Täytä työnhakulomake

Tuotantotyöntekijä betonitehtaalle 00770 Helsinki

Haemme asiakasyrityksellemme kesätyöntekijää betonitehtaalle Helsinkiin. Asiakkaamme on johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Yritys palvelee kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Työkohde sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Tuotantotyöntekijänä pääset hoitamaan monipuolisia prosessinhoito- ja myllärin työtehtäviä. Tehtäviisi kuuluu valmisbetonin valmistustehtäviä, valmistusprosessin seuranta ja laadunvarmistaminen. Työskentely tapahtuu pitkälti tietokonetta käyttäen, joten hyvät IT-taidot ovat välttämättömyys.

Tehtävässä toivotaan aikaisempaa työkokemusta betoniprosessitehtävistä. Katsomme eduksi koulutuksen tai käytännön työn kautta kerrytetyn osaamisen sekä oikean asenteen ja aidon kiinnostuksen alaa kohtaan.

Kyseessä on 2-vuorotyö, aamuvuorot alkavat klo 05.00-06.00 välillä ja iltapäivävuorot klo 09.00-10.00 välillä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, kattavan perehdytyksen sekä ammattitaidon mukaisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Soita ja sovi haastatteluaika: 050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen kotisivuillamme: alrekry.fi.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme vakavarainen suomalainen yritys. Me huolehdimme palkanmaksusi oikeellisuudesta ja näin olemme toimineet jo vuodesta 2004 alkaen.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy