Takaisin Täytä työnhakulomake

Tuotannon suunnittelija Tuusula, Kellokoski

Hei, oletko teknillisen alan osaaja vailla uusia työtehtäviä? Hae meille töihin!

Kuvaus:
Etsimme asiakasyrityksellemme tuotannon suunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.
Asiakasyrityksemme on vuonna 1987 perustettu yritys, joka valmistaa erilaisia metallituotteita ja -rakenteita pajallaan Tuusulan Kellokoskella.

Työtehtävästä:
Pääset työssäsi tekemään vaihtelevasti erilaisia tuotannon suunnitteluun ja hankintaan liittyviä työtehtäviä. Tässä työssä pääset käyttämään ammattitaitoasi ja kehittymään mielekkäiden töiden parissa. Tarkempi työnkuva tulee määräytymään työntekijän taitojen mukaisesti. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään työsuhteen alussa.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen ja ammattitaidon mukaisen palkkauksen. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa insinöörin koulutusta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Emme vaadi pitkää kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan tärkeintä on halusi oppia ja kehittyä. Eduksesi on SolidWorks- järjestelmän osaaminen sekä hyvä englannin kielen taito.

Työt tehdään yhdessä vuorossa arkisin klo 7.00-15.30.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen työnhakulomakkeen.

Käy katsomassa sivuillamme myös muut kiinnostavat kohteemme!

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy