Takaisin Täytä työnhakulomake

Tig-hitsaaja Tuusula, Kellokoski

Kiinnostaisiko sinua monipuoliset metallityöt osaavassa porukassa?

Kuvaus:
Etsimme asiakasyrityksellemme Tig-hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme valmistaa erilaisia metallituotteita ja -rakenteita pajallaan Kellokoskella. Kyseessä on vuonna 1987 perustettu metallialan yritys. Heidän toimintansa perustuu asiakaslähtöisyyteen ja korkeaan laatuun.

Työtehtävästä:
Pääset työssäsi tekemään myös muita metallipajan työtehtäviä kuten sahaamista, poraamista, särmäystä ja kokoonpanoa. Tässä työssä pääset käyttämään ammattitaitoasi ja kehittymään mielekkäiden metallitöiden parissa.Tarkempi työnkuva tulee määräytymään työntekijän taitojen mukaisesti. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään työsuhteen alussa.

Yrityksen pajalla työstetään RST & HST materiaaleja ja hitsaajalla on käytössä uudenaikaiset työkalut sekä konekannat. Lisäksi tukenasi on ammattitaitoiset työkaverit.

Kyseessä on yksivuorotyö ja työtä tehdään arkisin klo 7.00-15.30. Työt alkavat elokuussa. Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen sekä ammattitaidon mukaisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 09 4542 7744 / Aava
Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen työnhakulomakkeen.

Käy katsomassa sivuillamme myös muut kiinnostavat kohteemme!

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy