Takaisin Täytä työnhakulomake

Terästuotantosuunnittelija Järvenpää, Terhola

Hei metallialasta kiinnostunut! Haluaisitko mielenkiintoisen työn?
Olet löytänyt juuri oikeaan paikkaan, sillä haemme Järvenpäähän terästuotantosuunnittelijaa!

Työtehtävästä:

Työpäivinäsi pääset suunnittelemaan monipuolisia teräsrakenneratkaisuja asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Tuotannossa tuotettavia rakenteita ovat mm. erilaiset portaat, tasot, kaiteet ja katokset. Työsi sisältää suunnitteluprojektien läpiviemistä sekä läheistä työtä tuotantotiimin kanssa. Pääset tekemään töitä ja oppimaan uutta SolidWorks-ohjelmiston parissa. Työtehtäväsi määrittyvät osaamisesi mukaan.

Asiakasyrityksemme on teräsalan pitkäaikainen ammattilainen, jonka palveluihin kuuluvat asiakkaiden toiveiden mukaisten teräsrakenteiden valmistus- ja asennustehtävät. Tuotannonsuunnittelijana sinulla on tilaisuus kehittyä teräsrakennesuunnittelun ammattilaiseksi tukenasi ammattitaitoiset työkaverit.

Sinulle tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, osaamisesi mukaisen palkkauksen sekä mukavat työajat. Työt sijoittuvat arkipäiviin yhteen vuoroon.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin löydetään yhdessä sinulle seuraava työmahdollisuutesi: 050 572 4844 / Anne Järvelä

Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää valmiin oheisen työnhakulomakkeen

Jos tämä kohde ei ollut sinulle, voisit löytää sellaisen sivuiltamme! Älä siis epäröi vaan laita rohkeasti hakemus. Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -

 

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy