Takaisin Täytä työnhakulomake

Terästeollisuuden rakennesuunnittelija 04500 Kellokoski

Haemme asiakasyrityksellemme teräsrakennesuunnittelijaa Kellokoskelle vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on vuonna 2006 perustettu yritys, joka valmistaa pääasiassa CE-merkittyjä portaita, kaiteita, katoksia ja teräsrunkoja huomioiden asiakkaiden yksilölliset tarpeet sekä ensiluokkaisen laadun.

Työssäsi vastaat suunnitteluprojektien läpiviemisestä. Työhösi kuuluu vierailuja asiakaskohteisiin ja kohdetilojen mittaukset pääasiassa Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella. Hallitset hyvin suunnitteluohjelmien käytön ja sinulla on kokemusta Solidworks -ohjelmiston käytöstä. Osaat suunnitella ammattitaitoisesti monipuolisia teräsrakenneratkaisuja asiakkaiden eri tarpeisiin.

Toivomme sinulta tuotantoteknistä osaamista, soveltuvaa koulutusta ja ymmärrystä metalli- ja rakennusalasta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, mielenkiintoisen ja vastuullisen työn ja ammattitaidon mukaisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Soita ja varaa tapaaminen: 050 572 4844 / Anne Järvelä
Olet tervetullut käymään myös päivän päätteeksi.

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen kotisivuillamme: alrekry.fi.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -

 

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy