Takaisin Täytä työnhakulomake

Teollisen sähkökunnossapidon työntekijä 02490 Pikkala

Haemme asiakasyrityksellemme työntekijää sähköisen kunnossapidon pariin. Yritys toimii kansainvälisillä markkinoilla energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittajana. Suomessa yrityksellä on tuotantolaitokset Oulussa ja Kirkkonummella. Nyt haemme työntekijöitä yrityksen tuotantotiloihin Kirkkonummen Pikkalaan.

Yritys suunnittelee, valmistaa ja asentaa suurjännitemaa- ja - merikaapelijärjestelmiä, toimittaa verkkokomponentteja, konsultointia sekä valvonta ja kunnossapitojärjestelmiä ja - palveluita. Yritys suunnittelee ja valmistaa myös pien- ja keskijännitekaapeleita sähkönjakeluverkkoihin.

Sähkökunnossapidon työntekijän tehtäviin kuuluu tehtaan laitteiden ja koneiden ennakoiva kunnossapito sekä vikakorjaukset.

Hakijalta toivotaan sähköalan koulutusta, työkokemusta teollisuuden sähkökunnossapidon tehtävistä sekä pneumatiikan ja hydrauliikan tuntemusta. Trukilla ajotaito ja pelkäämättömyys nousta korkeuksiin katsotaan hakijalle eduksi, sillä työssä käytetään saksinostinta ja kurottajaa, joilla noustaan noin 8 metrin korkeuteen.

Tehdas on jatkuvasti toiminnassa, jonka vuoksi hakijalta toivotaan valmiutta kolmivuorotyöhön sekä mahdollisuutta kulkea omalla autolla.

Hakijalta toivotaan sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Kysy lisää numerosta: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla sami.aarrejarvi@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake