Takaisin Täytä työnhakulomake

Teollinen tuotantotyöntekijä 02490 Pikkala

Haemme asiakasyrityksellemme teollista tuotantotyöntekijää. Yritys toimii kansainvälisillä markkinoilla energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittajana. Suomessa yrityksellä on tuotantolaitokset Oulussa ja Kirkkonummella. Nyt haemme työntekijöitä yrityksen tuotantotiloihin Kirkkonummen Pikkalaan.

Yritys suunnittelee, valmistaa ja asentaa suurjännitemaa- ja - merikaapelijärjestelmiä, toimittaa verkkokomponentteja, konsultointia sekä valvonta ja kunnossapitojärjestelmiä ja - palveluita. Yritys suunnittelee ja valmistaa myös pien- ja keskijännitekaapeleita sähkönjakeluverkkoihin.

Haemme nyt teollista tuotantotyöntekijää, jolla on hieman kokemusta teollisen tuotantolaitoksen toiminnasta ja jolla on halua edetä mekaanisen kunnossapidon asentajan tehtäviin.

Mekaanisen kunnossapidon asentajan työtehtäviin kuuluvat erilaiset koneiden ja työvälineiden huollot, korjaukset, asennukset sekä siirrot kaapelitehtaalla. Koneiden siirrot sisältävät purku- ja kasaustehtäviä sekä koneenosien siirtämistä trukilla. Lisäksi työ sisältää tehdasympäristön puhtaanapitoa, kuten ruosteenpoistoa.

Hakijalta toivotaan metalli- tai koneistusalan koulutusta ja esimerkiksi koulun ohella hankittua työkokemusta teollisessa tuotantolaitoksessa. Koneenhuoltokoulutus ja hitsaustaito katsotaan hakijalle eduksi. Myös pneumatiikan ja hydrauliikan tuntemus sekä trukilla ajotaito katsotaan hakijalle eduksi.

Tehdas on jatkuvasti toiminnassa, jonka vuoksi hakijalta toivotaan valmiutta kolmivuorotyöhön sekä mahdollisuutta kulkea omalla autolla. Työssä käytetään saksinostinta ja kurottajaa, joilla noustaan noin 8 metrin korkeuteen.

Hakijalta toivotaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Soita ja varaa aika haastatteluun: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla sami.aarrejarvi@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake