Takaisin Täytä työnhakulomake

Syvävetäjä / Laserkoneen käyttäjä 01720 Vantaa

Haemme asiakasyrityksellemme Vantaalle metallityöntekijää syvävetopuristimen tai laserkoneen käyttäjäksi.

Yritys valmistaa ja suunnittelee ohutlevy- ja levytuotteita yksittäiskappaleista suursarjoihin muun muassa sähkö- ja informaatioteollisuuden, elintarviketeollisuuden sekä telakkateollisuuden aloille asiakastarpeen mukaisesti. Tuotantoon kuuluvat sekä puolivalmiit että valmiit kokonaisuudet esimerkiksi alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä.
 
Riippuen hakijan omasta kiinnostuksesta ja ammatillisesta koulutaustasta, työt sisältävät syvävetopuristimen käyttöä tai laserkoneen käyttöä sekä muita metallialan työtehtäviä.
 
Hakijalta toivotaan metallialan koulutusta. Työkokemusta ei vaadita syvävetopuristimen tai laserkoneen käytöstä, mutta kokemus katsotaan hakijalle eduksi. Myös muiden koneiden käyttökokemus on hakijalle hyödyksi.
 
Lisäksi hakijalle on eduksi muu metallialan tuntemus ja kokemus tarkkuutta vaativista työtehtävistä.
 
Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito on hakijalle eduksi.
 
Tärkeintä on halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Työ antaa mahdollisuuden kehittää omaa osaamista tai oppia kokonaan uutta. Työ tehdään nykyaikaisissa tiloissa nykyaikaisilla koneilla.
 
Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät, ammattitaidon mukaisen palkkauksen sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.
 
Kiinnostuitko? Kysy lisää numerosta: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi
 
Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla sami.aarrejarvi@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.
 
Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.
 
Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla

Täytä työnhakulomake