Takaisin Täytä työnhakulomake

Suunnitteleva työnjohtaja konepajalle 04500 Kellokoski

Haemme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen työnjohtajaa teräsportaiden, käsijohteiden ja kaiteiden suunnitteluun ja projektinhallintaan.

Yritys suunnittelee, valmistaa ja toimittaa laadukkaita porraskaiteita ja käsijohteita betonielementtiportaisiin sekä vakiomalleista poikkeaviin projektikohteisiin. Asiakkaita ovat rakennusliikkeet ja rakennuttajat kaikkialla Suomessa.

Tehtäviisi kuuluvat asiakaslähtöisten projektien kokonaisvaltainen hallinta, kuten työmaakäyntejä, kohteiden mitoittamista, rakenteiden suunnittelua, kuvien piirtämistä sekä tuotannon valvontaa. Käytössä on Solid Works-ohjelmisto.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta, aiempaa kokemusta projektinhallinnasta, ymmärrystä hitsauksesta, konepajoista ja rautarakenteista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja ajokorttia.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoisessa työporukassa sekä ammattitaidon mukaisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Soita ja sovi haastatteluaika: 050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

 Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy