Takaisin Täytä työnhakulomake

Sorvaustaitoinen CNC-Koneistaja 01260 Vantaa

Etsimme asiakasyrityksellemme CNC-koneistajaa Vantaan Kolohonkaan. Asiakkaamme on konepajatuotteita ostavien loppuasiakkaiden ja järjestelmätoimittajien sopimustoimittaja. Yrityksen ydinosaamisalueetta ovat keskiraskas koneistus, hitsattujen rakenteiden ja valuosien koneistus sekä kokoonpano.

CNC-koneistajan työ edellyttää työkokemusta joko sorveista tai koneistuskeskuksista. Työ ei edellytä aikaisempaa Heidenhain-tuntemusta, sillä tärkeintä on tuotteen valmistuksen ymmärtäminen, kuvienlukutaito sekä ohjelmien tekeminen. Työssä tarvitaan suomen kielen taitoa, yhteistyökykyä, vastuuntuntoa sekä halua kehittyä koneistuksen moniosaajaksi.

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät, ammattitaidon mukaisen palkkauksen sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ tehdään 2-vuorotyönä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja sovi haastatteluaika: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla sami.aarrejarvi@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -

Täytä työnhakulomake