Takaisin Täytä työnhakulomake

Sorvaaja 05400 Jokela

Etsimme asiakasyrityksellemme sorvaajaa Tuusulan Jokelaan. Yritys toimittaa vaativia koneistettuja osia ja osakokoonpanoja metalli- ja elektroniikkateollisuuden tarpeisiin. Koneistettavia materiaaleja ovat kaikki teräkset, alumiini, messinki sekä erilaiset muovit. Yritys on erikoistunut ruostumattomien ja haponkestävien materiaalien koneistukseen.

Hakijalta toivotaan sorvauskokemusta, hyvää materiaalituntemusta, ohjelmointitaitoa sekä erityisesti Fanuc-ohjelman hallintaa. Työssä tarvitaan suomen kielen taitoa, yhteistyökykyä sekä joustavuutta ja halua kehittyä. Trukinajotaito katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät uuteen teknologiaan ja työtekniikoihin panostavassa yrityksessä, ammattitaidon mukaisen palkkauksen sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ tehdään 2-vuorotyönä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja sovi haastatteluaika: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla sami.aarrejarvi@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -

Täytä työnhakulomake