Takaisin Täytä työnhakulomake

Särmääjä Helsinki, Kivikko

Kiinnostaako sinua koneistus ja levyala? Arvostatko ammattitaitoista työyhteisöä? Jos vastasit edellä oleviin kysymyksiin kyllä, jatka lukemista!

Kuvaus:
Haemme asiakasyrityksellemme CNC-särmääjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Kivikkoon. Asiakkaamme on levytuotteiden valmistukseen erikoistunut konepaja. Yritys valmistaa ohutlevy- ja levytuotteita asiakkaidensa tarpeiden mukaan moniin eri tarkoituksiin.

Työssäsi tarvitset:
Toivomme sinulta aiempaa kokemusta metallialan töistä ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Tehtävässä tarvitaan hyvää kuvanlukutaitoa. Tuotannon koneista löytyvät mm. Finn-power ja Amada.

Työtehtävästä:
Tässä työssä pääset näyttämään ammattitaitosi mielenkiintoisten metallitöiden parissa. Tukenasi on osaava työyhteisö. Tehtäviin ja koneiden käyttöön järjestetään perehdytys.

Tarjoamme uudenaikaisen ja siistin työympäristön, pitkäaikaisen työsuhteen ja ammattitaidon mukaisen palkkauksen. Työvuorot ovat arkisin klo 7-15.30.

Kiinnostuitko? Soita ja varaa aika haastatteluun:
09 4542 7744 / Aava

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen työnhakulomakkeen.

Löydät sivuiltamme myös muut kiinnostavat työkohteemme!

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy