Takaisin Täytä työnhakulomake

Sahuri metallituotantoon 04310 Tuusula

Haemme asiakkaallemme metallialan ammattilaista profiilituotannon työntekijäksi.

Yritys on todella näkyvässä osassa erilaisissa urheilutapahtumissa sekä liikuntatiloissa. Yritys valmistaa, toimittaa ja asentaa esimerkiksi erilaisia rautarakenteita ja aitaelementtejä urheilukentille ja rakennustyömaille sekä erilaisia lattiamateriaaleja urheilutiloihin niin sisä-, kuin ulkokäyttöönkin. Yrityksen pääasiallinen toimenkuva on rakennus-, urheilu- ja aitatuotteiden suunnittelu, valmistus ja toimituspalvelut asiakastarpeen mukaisesti.

Yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotteidensa ominaisuuksia sekä etsimään uusia keinoja valmistaa tai rakentaa tuotteita. Valmistuksen lisäksi yritys toimittaa tuotteet aina asennettuina asiakkailleen.

Työtehtäviin kuuluvat putkien sahaukset sekä taivuttelu kuvien mukaisesti. Pääsääntöinen työstettävä materiaali on mustateräs. Työssä käytetään muotoratamankelia.

Toivomme hakijalta kuvienlukutaitoa, tarkkuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Myös sujuva suomen kielen taito, kokemus rautarakenne hitsaamisesta sekä hyvä fyysinen kunto on hakijalle eduksi.

Työ alkaa ensin 6 kuukauden määräaikaisella työsuhteella, jonka jälkeen työsuhde on mahdollisesti vakinaistuva.

Tarjoamme kiinteät työajat maanantaista - perjantaihin, kello 7.00 - 15.30, monipuoliset työtehtävät sekä ammattitaitoiset työkaverit.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla sami.aarrejarvi@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake