Takaisin Täytä työnhakulomake

Sähkölaiteasentaja 15110 Lahti

Haemme asiakasyrityksellemme Dayton Lahti Oy:lle sähkölaiteasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Lahteen.

Yritys huoltaa, asentaa ja toimittaa ammattikeittiölaitteita ravintoloiden, pikaruokaloiden, päivittäistavarakaupan, HoReCa-alan sekä teollisuuden eri tarpeisiin.

Työtehtäviisi kuuluvat ammattikeittiökoneiden ja laitteiden huolto-, korjaustehtävät ja laitteiden asentaminen. Huollon piiriin kuuluvia laitteita ovat ammattikeittiölaitteet, esimerkiksi uunit, kylmäkalusteet ja elektroniset vaa'at.

Laitteita huolletaan asiakkaiden luona heidän omissa tiloissa, joten asiakaspalvelutaidot ovat välttämättömiä. Työ on monipuolista ja sopii niin alan ammattilaiselle kuin oppimishaluiselle vastavalmistuneellekin.

Hakijalta edellytämme sähköalan koulutusta sekä hyvää suomen ja vähintään välttävää englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus huoltotehtävistä tai muista sähköalan töistä katsotaan eduksi. Myös tekniset harrastukset kuten elektroniikan tai moottoriajoneuvojen huoltaminen katsotaan eduksi. Tärkeintä on motivoitunut asenne ja aito kiinnostus sähkölaitteiden huoltoa ja tekniikkaa kohtaan. Yritys on valmis kouluttamaan valitun työntekijän työtehtäviinsä.

Työ edellyttää B-ajokorttia ja halukkuutta liikkuvaan työhön.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääset tekemään vaihtelevia huolto- ja korjaustehtäviä. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin, kello 8.00 - 16.00.
 
Kiinnostuitko? Soita ja varaa haastatteluaika: Anne Järvelä / 050 380 2656
 Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.
 
Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.
 
Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

 Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy