Takaisin Täytä työnhakulomake

Sahaaja/metallityöntekijä Tuusula, Hyrylä

Onko sinulla aiempaa kokemusta metallialan töistä? Hae meille töihin!

Kuvaus:
Etsimme asiakkaallemme Tuusulaan metallityöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme on vankka perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa rakennus-, urheilu- sekä aitatuotteita muun muassa erilaisille tapahtumille ja liikuntatiloille.

Työtehtävästä:
Hakemamme henkilö tulee työskentelemään osana tuotantotiimiä. Työ on pääsääntöisesti metallirakenteiden sahaamista automaatti- ja vannesahalla. Tarkempi työnkuva tulee muodostumaan työntekijän taitojen mukaisesti.

Sinulle on eduksi aikaisempi kokemus metallirakenteiden sahaamisesta, kuvienlukutaito sekä kiinnostus työskennellä monipuolisissa tuotannon tehtävissä. Myös muu metallialan työkokemus tai alan koulutus katsotaan sinulle eduksi.

Tarjoamme kiinteät työajat arkisin klo 7.00 - 15.30, monipuoliset työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Lisätietoja saat numerosta: 09 4542 7744 / Aava

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää valmiin oheisen työnhakulomakkeen!

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Katso sivuiltamme myös muut kiinnostavat työkohteemme!

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

 

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy