Takaisin Täytä työnhakulomake

Rautarakenneasentaja Järvenpää, Terhola

Kiinnostaako sinua monipuoliset asennustehtävät? Hienoa, sillä haemme nyt työntekijää kasvavaan joukkoomme Tuusulaan!

Työpäiväsi:
Tässä tehtävässä työtehtäviäsi ovat erilaisten teräsrakenteiden kuten kaiteiden, katoksien ja portaiden asennukset rakennusteollisuudelle erilaisia työkaluja hyödyntäen. Yrityksen paja sijaitsee Järvenpäässä, mutta asennustehtäviä tehdään liikkuvasti Uudenmaan alueella. Työnkuva on monipuolinen ja tarjoaa vaihtelevuutta päiviin!

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kiinnostusta metallialaa kohtaan, ja olet halukas oppimaan lisää käytännössä! Asiakasyrityksemme on teräsalan kokenut ammattilainen, jonka palveluihin kuuluvat asiakkaiden toiveiden mukaisesti tapahtuvat teräsrakenteiden valmistus- ja asennustehtävät. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä pitkäaikaisessa työsuhteessa. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja palkkauksen osaamisesi mukaan. Työt tehdään arkisin yhdessä vuorossa.

Jos asennustehtävien parissa työskentely on sinun juttusi, ota rohkeasti yhteyttä: 050 572 4844 / Anne Järvelä

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää valmiin oheisen työnhakulomakkeen.

Onnistumisesi työpaikan valinnassa on meille tärkeää. Jos tämä kohde ei ollut sinulle, autamme löytämään juuri sinulle sopivan.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy