Takaisin Täytä työnhakulomake

Rautarakenneasentaja Järvenpää, Terhola

Oletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisten asennustehtävien parissa? Haemme nyt metallialasta kiinnostunutta työntekijää rautarakenteiden asennustehtäviin!

Työtehtävästä:
Tässä tehtävässä pääset asentamaan erilaisia teräsrakenteita, kuten kaiteita, katoksia ja portaita rakennusteollisuudelle. Yrityksen paja sijaitsee Järvenpäässä, mutta asennustehtäviä tehdään liikkuvasti Uudenmaan alueella.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kiinnostusta metallialaa kohtaan ja olet halukas oppimaan lisää! Asiakasyrityksemme on teräsalan kokenut ammattilainen, jonka palveluihin kuuluvat asiakkaiden toiveiden mukaisesti teräsrakenteiden valmistus- ja asennustehtävät.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä pitkäaikaisessa työsuhteessa. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja palkkauksen osaamisesi mukaan. Työt tehdään arkisin yhdessä vuorossa.

Jos vaihtelevat ja mielenkiintoiset työpäivät ovat sinun juttusi, ota rohkeasti yhteyttä 050 572 4844 / Anne Järvelä

Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää valmiin oheisen työnhakulomakkeen.

Onnistumisesi työpaikan valinnassa on meille tärkeää. Jos tämä kohde ei ollut sinulle, autamme löytämään sopivan. Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy