Takaisin Täytä työnhakulomake

Raskaskoneasentaja 01741 Vantaa

Löytyykö sinulta kokemusta raskaankaluston huollosta tai onko maatalouspuolen koneet sinulle tuttuja? Hae meille töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme raskaskoneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Raskaskoneasentajan työtehtäviin kuuluu monipuoliset asennus- ja huoltotehtävät työntekijän taitojen mukaisesti. Saat kattavan perehdytyksen työhösi ja ammattitaitoiset työkaverit ovat tarvittaessa tukenasi.

Toivomme, että sinulta löytyy jo jonkin verran kokemusta koneiden kanssa työskentelystä ja hydrauliikkatöistä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla jo valmis alan ammattilainen, vaan yritys on valmis panostamaan koulutukseen ja työntekijöidensä kehitykseen.

Kyseessä on kokoaikainen työsuhde ja yrityksellä on käytössä työaikaliukumat. Tarjoamme monipuolisten työtehtävien lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Soita ja varaa aika haastatteluun: 050 380 2656 / Anne Järvelä
Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä, olethan siis nopea!

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

 Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake