Takaisin Täytä työnhakulomake

Prosessinhoitaja 00770 Helsinki

Haemme asiakasyrityksellemme prosessinhoitajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Asiakkaamme on yksi Suomen suurimmista betoniteollisuudentoimijoista.

Prosessinhoitajana pääset hoitamaan monipuolisia työtehtäviä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa tilaus- ja toimitusjärjestelyt sekä betonin laadunvalvonta, kuten näytteiden otto ja käsittely. Työskentely tapahtuu pitkälti tietokonetta käyttäen, joten hyvät IT-taidot ovat välttämättömyys.

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta betoniteollisuuden parista ja olet asiakaspalveluhenkinen. Lisäksi katsomme eduksi koulutuksen tai käytännöntyön kautta kerrytetyn laborantti osaamisen. Myös aikaisempi kokemus kuljetus- tai rakennusalalta on eduksi.

Kyseessä on 2-vuorotyö, aamuvuorot alkavat klo 05.00-06.00 välillä ja iltapäivävuorot klo 09.00-10.00 välillä.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, pitkäaikaisen työsuhteen ja ammattitaidon mukaisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Soita ja varaa haastatteluaika: 050 380 2656 / Anne Järvelä
Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä. Olethan siis nopea!

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake