Takaisin Täytä työnhakulomake

Plasmaleikkaaja 00770 Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme plasmaleikkaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Helsingissä.

Asiakasyrityksemme on erikoistunut infra- ja talonrakennusalan pohjarakennusvaiheen hitsaustöihin. Lisäksi yritys hitsaa, korjaa, valmistaa ja asentaa monipuolisesti myös muita teräsratkaisuja asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Etsimme heille nyt plasmaleikkaajaa yrityksen omiin toimitiloihin Tattarisuolle. Plasmaleikkaaja tulee työskentelemään kolmiakselisilla CNC-poltto- ja CNC- plasmaleikkuukoneilla. Työstettävät materiaalit ovat teräs ja ruostumaton teräs. Työtä tehdään joko valmiiden kuvien pohjalta tai itse mittoja piirtämällä.

Tarkempi työnkuva tulee muodostumaan valitun työntekijän taitojen ja mielenkiinnon kohteiden mukaisesti. Työntekijällä on mahdollisuus päästä tekemään myös muita metallialan töitä, kuten hitsausta ja sorvausta. Kyseessä on mahdollisuus päästä kehittymään alan ammattilaiseksi monipuolisten metallialan töiden parissa.

Hakijalle on eduksi aikaisempi kokemus plasmaleikkauksesta tai muista metallialan työtehtävistä. Työ ei kuitenkaan edellytä aikaisempaa kokemusta, vaan yritys on valmis kouluttamaan valitun työntekijän tehtäviinsä. Tärkeintä on oikeanlainen asenne ja halu oppia.

Kyseessä on kokoaikatyö, jota tehdään arkisin yhdessä vuorossa.

Tarjoamme hyvät työajat monipuolisten työtehtävien parissa sekä ammattitaidon mukaisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Soita ja varaa haastatteluaika: 050 380 2656 / Anne Järvelä
Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä. Olethan siis nopea!

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.
 
Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.
  
  Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

 
Täytä työnhakulomake