Takaisin Täytä työnhakulomake

Pintakäsittelijä 00700 Helsinki

Haemme asiakasyrityksellemme pintakäsittelijää Helsinkiin.

Asiakasyrityksemme on kappaletavaraan erikoistunut alihankintamaalaamo, joka sijaitsee Malmilla hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Pintakäsittelijän työtehtäviin kuuluu maalaamon avustavat työtehtävät, kuten tuotteiden suojaus sekä ripustaminen. Lisäksi työ pitää sisällään raakatavaran hionta- ja kittaamistehtäviä. Tarkemmat työtehtävät tulevat muodostumaan valitun työntekijän taitojen mukaisesti. Olet sitten valmis ammattilainen tai aloitteleva pintakäsittelijä, yritys tarjoaa mielekkäät työtehtävät ammattitaidon mukaisesti.

Työ ei edellytä aikaisempaa kokemusta, vaan tärkeintä on, että sinulta löytyy sorminäppäryyttä, tarkkaa silmää sekä hyvä fyysinen peruskunto. Lisäksi toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kyseessä on kokoaikainen työsuhde ja työaika on arkisin klo 7.00 - 15.30.

Kiinnostuitko? Soita ja sovi haastatteluaika: 050 380 2656 / Anne Järvelä
Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä, olethan siis nopea!

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry Oy -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake