Takaisin Täytä työnhakulomake

Pintakäsittelijä Tuusula, Ristikivi

Kiinnostavatko työt maalausalalla? Tervetuloa töihin!

Haemme pintakäsittelijää Tuusulan Ristikiveen.

Työpäiväsi:
Tässä työssä sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittymään teollisuusmaalaamisen ammattilaiseksi. Sinut opetetaan työtehtäviin ja maalaustekniikoihin. Tukenasi ovat kannustavat työkaverit, joiden kanssa pääset tekemään töitä taitojesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Työtehtäväsi voivat vaihdella perinteisestä pintakäsittelystä aina erikoismaalaamotehtäviin. Tulet tutustumaan erilaisten teollisuuden tuotteiden kuten esimerkiksi laivojen, sairaalaelektroniikan ja kalusteiden osien maalauskäsittelyyn.

Tämä sopii hyvin esimerkiksi uransa alkuvaiheissa olevalle henkilölle tai muuten maalaustyöstä kiinnostuneelle. Olemme kiinnostuneita myös jo pidempään alalla työskennelleistä työntekijöistä, joten ethän epäröi laittaa hakemusta!

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30 yrityksen teollisuushallissa.

Asiakasyrityksemme on teollisuusmaalauksen pitkäaikainen ammattilainen, joka tarjoaa monipuolisesti maalaamopalveluita teollisuuden eri yrityksille. He ovat erikoistuneet varmistamaan tuotteidensa laadukkaan käsittelyn aina esikäsittelystä jälkikäsittelyyn. Pääset osallistumaan laajasti maalaamotuotteiden käsittelyyn koko tuotteiden käsittelykaaren ajalta.

Kuulostaako hyvältä? Ota rohkeasti yhteyttä, keskustelen mielelläni kanssasi: 050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen.

Jos tämä ei ollut sinulle, käy katsomassa myös muut kohteemme! Kun olemme yhteistyössä ja saamme tehdä työtä jolla on merkitystä, syntyy onnistumisia luonnollisesti. Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Olemme parhaiten edustettuna palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy