Takaisin Täytä työnhakulomake

Pienkoneasentaja 01720 Vantaa

Etsimme asiakasyrityksemme Talhu Oy:n palvelukseen pienkoneasentajaa Vantaan Petikkoon.

Talhu Oy huoltaa ja korjaa muun muassa rakennustyömaiden pienkoneita, hissejä, työlavoja sekä torninostureita.

Pienkoneasentajan työtehtäviin kuuluu vuositarkastukset, laitehuollot ja korjaukset sekä kunnossapitotehtävät. Huolto- ja korjaustyöt tehdään asennusohjeiden mukaisesti ja työntekijä saa tarvittaessa opastusta työhönsä. Tarkempi työnkuva tulee muodostumaan työntekijän taitojen mukaisesti. Taitojen karttuessa työntekijä pääsee mukaan myös haastavampiin korjaustehtäviin.

Työt tapahtuvat pääasiassa yrityksen korjaamolla, mutta tarpeen vaatiessa töitä tehdään myös asiakkaiden luona sekä työmailla.

Toivomme, että sinulla olisi jo jonkin verran kokemusta koneiden huolloista ja asennuksista. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus ja ymmärrys koneita ja laitteita kohtaan. Lisäksi sinulle on eduksi moottoritekniikan tuntemus sekä sähkötekniikan koulutus. Työntekijä tulee saamaan pitkän ja kattavan koulutuksen työtehtäviinsä, joten toivomme, että olet valmis sitoutumaan työhösi.

Työt tapahtuvat arkisin klo 8.00-16.00.

Tarjoamme monipuoliset ja mielekkäät työtehtävät osaavassa työporukassa sekä ammattitaidon mukaisen palkkauksen! Valittu työntekijä tulee työllistymään vakituiseen työsuhteeseen suoraan Talhu Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Soita ja varaa haastatteluaika: 050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

 Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake