Takaisin Täytä työnhakulomake

Pienkoneasentaja Tampere, Pirkkala

Kiinnostaako konekorjaajan työtehtävät ja pitkäaikainen työsuhde ympäristötietoisessa yrityksessä?

Etsimme asiakasyrityksemme Talhu Oy:n palvelukseen pienkoneasentajaa Tampereen Pirkkalaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita minulle niin voimme järjestää haastattelun etäyhteyksin: 050 380 2656 / Anne Järvelä

Talhu Oy huoltaa ja korjaa muun muassa rakennustyömaiden pienkoneita, hissejä, työlavoja sekä torninostureita. Talhu pyrkii vähentämään tuotteiden elinkaaren hiilijalanjälkeä pidentämällä elinkaarta tuotteiden laadun, osaavan huollon ja varaosapalvelun avulla.

Pienkoneasentajan työtehtäviin kuuluu korjaukset sekä huollot ja mahdollisesti muita aputehtäviä korjaamolla. Huolto- ja korjaustyöt tehdään asennusohjeiden mukaisesti ja työntekijä saa tarvittaessa opastusta työhönsä. Tarkempi työnkuva tulee muodostumaan työntekijän taitojen mukaisesti. Taitojen karttuessa työntekijä pääsee mukaan myös haastavampiin korjaustehtäviin.

Työt tapahtuvat pääasiassa yrityksen korjaamolla.

Toivomme, että sinulla olisi jo jonkin verran kokemusta koneiden huolloista ja asennuksista. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus ja ymmärrys koneita ja laitteita kohtaan. Lisäksi sinulle on eduksi moottoritekniikan tuntemus sekä sähkötekniikan koulutus. Työntekijä tulee saamaan pitkän ja kattavan koulutuksen työtehtäviinsä, joten toivomme, että olet valmis sitoutumaan työhösi.

Työt tapahtuvat arkisin klo 8.00-16.00.

Tarjoamme monipuoliset ja mielekkäät työtehtävät osaavassa työporukassa sekä ammattitaidon mukaisen palkkauksen! Tulet työllistymään vakituiseen työsuhteeseen suoraan Talhu Oy:n palvelukseen.

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy