Takaisin Täytä työnhakulomake

Pakkauskoneen käyttäjä Nurmijärvi, Ilvesvuori, Suorarekrytointi

Hei, kiinnostaako työskentely elintarvikealalla? Onko koneiden käyttö sinulle tuttua? Hae nyt avointa tehtävää!

Kuvaus:
Haemme asiakkaallemme Ca-Sa Välimeren Herkuille pakkauskoneen käyttäjää monipuolisiin elintarvikealan työtehtäviin, Nurmijärven Ilvesvuoreen. Ca-Sa Välimeren Herkut valmistaa välimerellisiä herkkuja. Heidän tuotevalikoimiinsa kuuluu erilaisia kastikkeita, hillokkeita sekä marinoituja oliiveja, herkkusieniä ja valkosipuleita.
 
Pakkauskoneen käyttäjänä työtehtäviisi kuuluu elintarviketuotteiden pakkaus erilaisia pakkauskoneita käyttäen. Lisäksi pääset tarvittaessa osallistumaan myös muihin tuotantotöihin. Tehtävään tarvitaan hygieniapassi.

Kyseessä on arkisin tapahtuva 2-vuorotyö ja vuorot sijoittuvat klo 6.00-18.00 välille. Tarjoamme vakituisen työsuhteen nopeasti kasvavassa yrityksessä sekä mielenkiintoiset ja monipuoliset tuotantotyöt mukavassa työporukassa.

Työllistyt suoraan Ca-Sa Välimeren Herkut Oy:lle.
 
Soita, niin voimme järjestää haastattelun joko paikan päällä tai etäyhteyksin: 050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit lähettää hakemuksesi tehtävään sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä. Etsitään sinulle yhdessä sopiva työpaikka!

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy