Takaisin Täytä työnhakulomake

Pakkauskoneen käyttäjä 02920 Espoo

Haemme asiakasyrityksemme palvelukseen Ca-Sa Välimeren Herkut Oy:lle pakkauskoneen käyttäjää monipuolisiin elintarvikealan työtehtäviin.
 
Ca-Sa Välimeren Herkut Oy valmistaa välimerellisiä herkkuja suomalaisiin ruokapöytiin. Heidän tuotevalikoimiin kuuluu erilaisia kastikkeita, hilloja, tahnoja sekä marinoituja oliiveja, herkkusieniä ja valkosipuleita.
 
Pakkauskoneen käyttäjän työtehtäviin kuuluu elintarviketuotteiden pakkaus erilaisilla pakkauskoneilla. Lisäksi työntekijä pääsee osallistumaan myös muihin tuotantotöihin tarvittaessa.
 
Hakijalle on eduksi aikaisempi kokemus pakkauskoneen käytöstä tai muiden koneiden kanssa työskentelystä. Myös muu tekninen osaaminen ja kiinnostus koneiden kanssa työskentelyyn katsotaan hakijalle eduksi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla jo alan ammattilainen, vaan valittu työntekijä saa kattavan perehdytyksen työtehtäviinsä. Tärkeintä on halu työskennellä koneiden parissa ja motivoitunut asenne. Lisäksi aikaisempi työkokemus elintarvike- tai varastoalalta katsotaan hakijalle eduksi.
 
Työ edellyttää hygieniapassia sekä suomen kielen taitoa.
 
Kyseessä on 2-vuorotyötä arkisin. Tarjoamme vakituisen työsuhteen nopeasti kasvavassa yrityksessä sekä mielenkiintoiset ja monipuoliset tuotantotyöt mukavassa työporukassa.
 
Valittu työntekijä tulee työllistymään suoraan Ca-Sa Välimeren Herkut Oy:lle.
 
Kiinnostuitko? Soita ja sovi haastatteluaika: 050 380 2656 / Anne Järvelä

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä, olethan siis nopea!

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen kotisivuillamme alrekry.fi

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy