Takaisin Täytä työnhakulomake

Ostaja, metallimateriaalit Vantaa

Etsimme hankintatehtäviin metallimateriaalien ostajaa, asiakasyrityksemme palvelukseen Vantaalle. Voisiko tämä olla sinulle sopiva työ?

Työn kuvaus:
Työpäiväsi tavoitteena on hankkia sopivia materiaaleja ja komponentteja ohutlevyrakenteiden ja kappaleiden valmistukseen. Tehtäviisi kuuluu myös toimittajien tarjouskilpailutus sekä yhteydenpito toimittajien kanssa. Työssäsi onnistumista tukee, jos sinulla on aikaisempaa taustaa esimerkiksi tuotannon tai muun soveltavan tehtävän parista. Olet kiinnostunut tekemään töitä ryhmässä eri tuotannon alueiden kanssa. Kommunikoit sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi toimittajien kanssa.

Töitä tehdään arkisin yhdessä päivävuorossa tuotantotiloissa Vantaalla. Sinua odottavat moderni työympäristö sekä ammattitaidon mukainen palkkaus työsuhde-eduilla. Sinulla on mahdollisuus päästä osaksi ammattitaitoista tiimiä ja kehittää ammattitaitoasi metallialan hankintatehtävien parissa.

Uusi työsi on metallialan ohutlevytuotantolaitoksessa, joka on pitkäaikainen tuotekehityksen, suunnittelun ja sopimusvalmistamisen ammattilainen. Yritys tarjoaa ruostumattomia metalliratkaisuja sekä -palveluita aina suunnittelusta valmistukseen ja huoltoon asti.

Kiinnostuitko? Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen työnhakulomakkeen.

Jäikö sinulle jotain kysyttävää? Soita rohkeasti, keskustelen mielelläni kanssasi tehtävästä: 050 380 2656 / Anne Järvelä

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy