Takaisin Täytä työnhakulomake

Monipuolinen metallityöntekijä 01720 Vantaa

Haemme asiakasyrityksellemme työntekijää monipuolisiin metallialan työtehtäviin.

Yritys valmistaa ja suunnittelee ohutlevy- ja levytuotteita yksittäiskappaleista suursarjoihin muun muassa sähkö- ja informaatioteollisuuden, elintarviketeollisuuden sekä telakkateollisuuden aloille asiakastarpeen mukaisesti. Tuotantoon kuuluvat sekä puolivalmiit että valmiit kokonaisuudet esimerkiksi alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä.
 
Työntekijän toimenkuva tulee muodostumaan monipuolisista metalli- ja varastoalan työtehtävistä, työntekijän osaamisen mukaisesti. Työnkuvaan tulee kuulumaan muun muassa tavaran pakkausta ja purkua. Lisäksi työ tulee pitämään sisällään kokoonpanoa, teollisuuspesukoneen käyttöä sekä metalliosien hiomista ja muita metallialan työtehtäviä. Tarkempi työnkuva tulee muodostumaan työntekijän ammattitaidon mukaisesti.

Työ antaa mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi, monipuolisissa työtehtävissä!

Hakijalta toivotaan aikaisempaa kokemusta varasto- tai metallialan työtehtävistä ja trukinajotaitoa. Lisäksi hakijalle on eduksi varasto- tai metallialan koulutus ja trukkikortti. Tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen asenna ja halu kehittyä moniosaajaksi!

Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito on hakijalle eduksi.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin 07.00-15.30 välillä. Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde, joten hakijalta toivotaan myös halua sitoutua ja kehittyä työtehtävissään. Palkka määrittyy ammattitaidon mukaan.

Kiinnostuitko? Kysy lisää numerosta: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla sami.aarrejarvi@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -

Täytä työnhakulomake