Takaisin Täytä työnhakulomake

Monipuolinen metallityöntekijä / hitsaaja 00700 Helsinki

Haemme asiakasyrityksellemme metallityöntekijää Helsinkiin hitsaus- ja muihin monipuolisiin metallitehtäviin. Yritys on erikoistunut RST-tuotteiden valmistukseen ja heidän metallipajansa sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Malmilla.
Työ tapahtuu yrityksen pajalla sekä työmaakohteissa pääkaupunkiseudulla, erityisesti Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Metallityöntekijän työtehtäviin kuuluu monipuoliset metallipajan työt, kuten Tig-, Mig- ja puikkohitsaus sekä levynleikkaus, sahaus ja särmäys. Tarkempi työnkuva tulee muodostumaan työntekijän taitojen mukaisesti.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta metallialan töistä, kuten hitsaamisesta, särmäyspuristimen ja levynleikkurin käytöstä, sekä mitoitustaitoa. Lisäksi työ edellyttää B-ajokorttia, työturvallisuus- ja tulityökortteja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kyseessä on kokoaikainen työsuhde ja työt tapahtuvat arkisin klo 7.00-16.00 välillä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, ammattitaidon mukaisen palkkauksen sekä mielenkiintoiset työtehtävät osaavassa työporukassa.

Kiinnostuitko? Soita ja varaa aika haastatteluun: 050 380 2656 / Anne Järvelä
Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä, olethan siis nopea!

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen kotisivuillamme alrekry.fi

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake