Takaisin Täytä työnhakulomake

Mig/Mag Hitsaaja 04310 Tuusula

Haemme asiakasyrityksellemme Tuusulaan Mig/Mag hitsaajaa aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen elokuun tai syyskuun loppuun.

Yritys on todella näkyvässä osassa erilaisissa urheilutapahtumissa sekä liikuntatiloissa. Yritys valmistaa, toimittaa ja asentaa esimerkiksi erilaisia rautarakenteita ja aitaelementtejä urheilukentille ja rakennustyömaille sekä erilaisia lattiamateriaaleja urheilutiloihin niin sisä-, kuin ulkokäyttöönkin. Yrityksen pääasiallinen toimenkuva on rakennus-, urheilu- ja aitatuotteiden suunnittelu, valmistus ja toimituspalvelut asiakastarpeen mukaisesti.

Yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotteidensa ominaisuuksia sekä etsimään uusia keinoja valmistaa tai rakentaa tuotteita. Valmistuksen lisäksi yritys toimittaa tuotteet aina asennettuina asiakkailleen.

Hakijalta toivomme sujuvaa suomen kielen taitoa, kokemusta rautarakenne hitsaamisesta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Ajokortti ja oma auto, sekä kuvienlukutaito ovat hakijalle eduksi.

Työ tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa maanantaista - perjantaihin, 7.00 - 15.30, mahdollisesti kaksivuorotyötä tarpeen mukaan.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu mahdollisesti vielä määräajan jälkeen.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla sami.aarrejarvi@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake