Takaisin Täytä työnhakulomake

Mig-hitsaaja Järvenpää, Terhola

Hitsaaja, olisiko tämä tehtävä juuri sinulle?

Kuvaus:
Haemme asiakasyrityksellemme Mig-Hitsaajaa Järvenpäähän.

Kyseessä on pieni 2006 perustettu yritys, joka valmistaa pääasiassa portaita, kaiteita, katoksia ja teräsrunkoja rakennusteollisuudelle.

Hitsaajan työtehtäviin kuuluu hitsaamista ja hiontaa työntekijän taitojen mukaisesti. Työ sopii hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle, jolla on jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta hitsaamisesta. Sinut perehdytetään hyvin työtehtäviinsä. Työmateriaalina toimii musta teräs.

Työssäsi tarvitset:
Sinulta toivomme metallialan koulutusta sekä aitoa kiinnostusta metallialan työtehtäviä kohtaan. Aikaisempi kokemus hitsaamisesta tai muista metallialan töistä katsotaan eduksi.

Työtehtävästä:
Työajat ovat arkisin klo 7.00-15.30. Tarjoamme mielekkäät työtehtävät hitsaamisen parissa ja ammattitaidon mukaisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 09 4542 7744 / Aava

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen.

Käythän katsomassa muut kohteemme, jos tämä ei ollut sopiva.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy