Takaisin Täytä työnhakulomake

Metallityöntekijä Helsinki, Heikinlaakso

Oletko kiinnostunut työskentelemään metallitöiden ja hitsaamisen parissa? Kiinnostaako sinua pajalla tai työmailla työskentely? Tule meille töihin!

Haemme metallityöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin Heikinlaaksoon.

Työpäiväsi:
Tehtäviisi kuuluvat monipuolisesti erilaiset metallipajan työt, kuten mig-/mag- ja puikkohitsaus, erilaisten työkalujen ja koneiden käyttötehtävät, sekä kiinnostuksesi mukaisesti myös metallirakenteiden asennukset työmailla. Asennettavia sekä työstettäviä rakenteita olisivat mm. pihakaiteet, vesisuojakaukalot, erilaiset katoksen osat sekä putkien rakenteet. Materiaaleina työssä ovat musta rauta ja ruostumaton teräs. Työhösi saat perehdytyksen ja osaavien työkavereiden tuen.

Töitä tehdään pääsääntöisesti yrityksen pajalla sekä pääkaupunkiseudulla työmaakohteissa, kiinnostuksesi mukaisesti. Työaika on arkisin klo 7:00 - 15.30.

Sinulle tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä pitkäaikaisen työsuhteen, jossa työt tapahtuvat osaavassa työporukassa. Saat onnistumisesi tueksi myös meidät - haluamme varmistaa, että jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus saada onnistumisia työelämässä.

Kiinnostuitko tai jäikö kysyttävää? Soita rohkeasti: 050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen.

Käythän katsomassa myös muut kohteemme! Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy