Takaisin Täytä työnhakulomake

Metallityöntekijä 04300 Tuusula

Haemme asiakkaallemme metallirakenteiden hitsauksesta kiinnostunutta metallialan työntekijää Tuusulaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Jos omaat kokemusta vastaavista tehtävistä konepajassa, niin saatat olla etsimämme henkilö.

Yritys valmistaa, toimittaa ja asentaa esimerkiksi erilaisia rautarakenteita ja aitaelementtejä urheilukentille ja rakennustyömaille.

Toivomme sinulta alan koulutusta, kokemusta metallirakenteiden hitsaamisesta (Mag), työkuvien lukutaitoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työ tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa maanantaista - perjantaihin, 7.00 - 15.30, mahdollisesti kaksivuorotyötä tarpeen mukaan.

Tarjoamme monipuoliset hitsaajan työtehtävät rautarakennetuotannon parissa, pitkäaikaisen työsuhteen, säännölliset työajat sekä ammattitaitoiset työkaverit.

Kiinnostuitko? Soita ja sovi haastatteluaika: Anne Järvelä, 050 380 2656
Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä, olethan siis nopea!

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.
   
Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme vakavarainen suomalainen yritys. Me huolehdimme palkanmaksusi oikeellisuudesta ja näin olemme toimineet jo vuodesta 2004 alkaen.
   
Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä. Olet lämpimästi tervetullut käymään.
   
Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake