Takaisin Täytä työnhakulomake

Metallialan moniosaaja 00940 Helsinki

Haemme asiakasyrityksellemme Helsinkiin konepajalle metallialan moniosaajaa hitsaus- ja muihin monipuolisiin metallitehtäviin. Yrityksen konepaja sijaitsee Helsingin Kivikossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Yritys valmistaa ohutlevy- ja levytuotteita pääsääntöisesti alihankintana tuottamalla asiakkaille valmiita tuotteita ja kokonaisuuksia vastaamaan asiakkaan tarpeita ja toiveita. Yleisimmät menetelmät ovat laser-ja vesileikkaus, mutta yrityksellä on tämän lisäksi käytössä muitakin metallintyöstämiseen tarkoitettuja koneita ja menetelmiä kuten särmäyskoneet sekä Tig- ja Mig-hitsausmenetelmät.

Etsimme nyt asiakkaallemme metallialan moniosaajaa vaihteleviin työtehtäviin. Työtehtävät voivat pitää sisällään hitsaamista, särmäämistä, laser- ja vesileikkaamista sekä muita metallitöitä.

Hakijalta toivotaan alan kokemusta, soveltuvaa koulutusta sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, säännöllisen työajan sekä monipuoliset työtehtävät. Työaika arkisin kello 7.00 - 15.15.

Kiinnostuitko? Soita ja sovi aika haastatteluun: 050 380 2656 / Anne Järvelä
Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä, olethan siis nopea!

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen kotisivuillamme alrekry.fi

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

 

Täytä työnhakulomake