Takaisin Täytä työnhakulomake

Mekaaninen kunnossapitoasentaja 02490 Pikkala

Haemme asiakasyrityksellemme Mekaanista kunnossapitoasentajaa. Yritys toimii kansainvälisillä markkinoilla energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittajana. Suomessa yrityksellä on tuotantolaitokset Oulussa ja Kirkkonummella. Nyt haemme työntekijöitä yrityksen tuotantotiloihin Kirkkonummen Pikkalaan.

Yritys suunnittelee, valmistaa ja asentaa suurjännitemaa- ja - merikaapelijärjestelmiä, toimittaa verkkokomponentteja, konsultointia sekä valvonta ja kunnossapitojärjestelmiä ja - palveluita. Yritys suunnittelee ja valmistaa myös pien- ja keskijännitekaapeleita sähkönjakeluverkkoihin.

Kunnossapitoasentajan työtehtäviin kuuluvat erilaiset koneiden ja työvälineiden huollot, korjaukset, asennukset sekä siirrot kaapelitehtaalla. Koneiden siirrot sisältävät purku- ja kasaustehtäviä sekä koneenosien siirtämistä trukilla. Lisäksi työ sisältää tehdasympäristön puhtaanapitoa, kuten ruosteenpoistoa.

Tehdas on jatkuvasti toiminnassa, jonka vuoksi hakijalta toivotaan valmiutta kolmivuorotyöhön sekä mahdollisuutta kulkea omalla autolla. Työssä käytetään saksinostinta ja kurottajaa, joilla noustaan noin 8 metrin korkeuteen.

Hakijalta toivotaan hitsaustaitoa (mig- ja puikkohitsaus), aikaisempaa kokemusta kunnossapitotöistä, trukinajotaitoa, suomen kielen taitoa sekä aikaisempaa kokemusta teollisesta työskentelystä. Hakijalla tulee olla esimerkiksi metallialan tai koneasentajan koulutus. Pneumatiikan ja hydrauliikan tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Soita ja varaa aika haastatteluun: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla sami.aarrejarvi@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry  -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake