Takaisin Täytä työnhakulomake

Levyseppähitsaaja (Mag) 04300 Tuusula

Haemme asiakkaallemme metallirakenteiden hitsauksesta kiinnostunutta metallialan työntekijää Tuusulaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Jos omaat kokemusta vastaavista tehtävistä konepajassa, niin saatat olla etsimämme henkilö.

Yritys valmistaa, toimittaa ja asentaa esimerkiksi erilaisia rautarakenteita ja aitaelementtejä urheilukentille ja rakennustyömaille sekä erilaisia lattiamateriaaleja urheilutiloihin niin sisä-, kuin ulkokäyttöönkin. Yrityksen pääasiallinen toimenkuva on rakennus-, urheilu- ja aitatuotteiden suunnittelu, valmistus ja toimituspalvelut asiakastarpeen mukaisesti.

Toivomme sinulta alan koulutusta, kokemusta metallirakenteiden hitsaamisesta (Mag), työkuvien lukutaitoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työ tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa maanantaista - perjantaihin, 7.00 - 15.30, mahdollisesti kaksivuorotyötä tarpeen mukaan.

Tarjoamme monipuoliset hitsaajan työtehtävät rautarakennetuotannon parissa, pitkäaikaisen työsuhteen, säännölliset työajat sekä ammattitaitoiset työkaverit.

Toimi nopeasti, työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kiinnostuitko? Soita ja varaa haastatteluaika: Anne Järvelä, 050 380 2656

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen kotisivuillamme alrekry.fi
   
Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.
   
Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä. Olet lämpimästi tervetullut käymään.
   
Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy