Takaisin Täytä työnhakulomake

Levynleikkaaja 00700 Helsinki, Harkkoraudantie

Haemme asiakasyrityksellemme levynleikkaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Yritys sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Malmilla.

Yritys on teräsrakennetoimittaja, jonka tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi tuuletusputket, hissilaatikot sekä erilaiset asiakkaiden tarpeiden mukaisesti mitoitetut terästuotteet.

Työtehtäviin kuuluu ruostumattoman teräksen sekä hiiliteräksen leikkaus levyleikkurilla. Yrityksellä on käytössä manuaalikäyttöinen/puoliautomaattinen levynleikkauskone. Teräslevyt ovat tyypillisesti 3-20mm paksuja ja 1,5 x 3-metrisiä kappaleita, joita leikataan määrämittaisiksi asiakastilausten mukaan sekä teräsrakenteiden komponenteiksi.

Hakijalta toivotaan kiinnostusta metallialaa kohtaan ja kykyä itsenäiseen ja huolellisuutta vaativaan työhön. Eduksi katsotaan kokemus poltto- tai plasmaleikkauksesta sekä levyn särmäyksestä tai kokemus muista metallialan töistä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla jo alan ammattilainen, vaan valittu työntekijä saa kattavan perehdytyksen työtehtäviinsä.

Työssä tarvitaan suomen kielen taitoa.

Tarjoamme kiinteät työajat 7:30-15:30, ammattitaidon mukaisen palkkauksen sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Soita ja sovi haastatteluaika: Anne Järvelä 050 380 2656
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, olethan siis nopea!

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy