Takaisin Täytä työnhakulomake

Levynleikkaaja 00700 Helsinki

Haemme asiakasyrityksellemme levynleikkaajaa Helsingin Malmille. Yritys on teräsrakennetoimittaja, jonka tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi tuuletusputket, hissilaatikot sekä erilaiset asiakkaan tarpeiden mukaan mitoitetut terästuotteet.

Työtehtäviin kuuluu ruostumattoman teräksen sekä hiiliteräksen leikkaus levyleikkurilla. Teräslevyt ovat tyypillisesti 3-20mm paksuja ja 1,5 x 3-metrisiä kappaleita, joita leikataan määrämittaisiksi asiakastilausten mukaan sekä teräsrakenteiden komponenteiksi. Lisäksi työhön kuuluvat kattonosturin käyttö sekä levyvaraston ylläpito.

Yrityksellä on käytössä manuaalikäyttöinen/puoliautomaattinen levynleikkauskone.

Hakijalta toivotaan kiinnostusta metallialaa kohtaan ja kykyä itsenäiseen ja huolellisuutta vaativaan työhön. Eduksi katsotaan kokemus poltto- tai plasmaleikkauksesta sekä levyn särmäyksestä. Työssä tarvitaan suomen kielen taitoa. Osaavalla tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Soita ja sovi haastatteluaika: Anne Järvelä 050 380 2656

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -

Täytä työnhakulomake