Takaisin Täytä työnhakulomake

Lämpö- ja tyhjiömuovaaja Vantaa, Hakkila

Hei, miltä kuulostaisi tuotantotyöt yhdessä alansa johtavista yrityksistä?

Kuvaus:
Haemme asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen tuotantotyöntekijää lämpö- ja tyhjiömuovaustehtäviin. Yritys on erikoistunut muovimateriaalien työstöpalveluihin ja sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Itä-Hakkilassa. Asiakasyrityksellämme on Suomen monipuolisimmat muovien työstöpalvelut sekä laaja muovimateriaalien valikoima maailman johtavilta valmistajilta.

Työtehtävästä:
Tuotantolaitoksella työ tapahtuu pääsääntöisesti lämpö- ja tyhjiömuovauskoneella, joilla valmistettavien muoviosien koko vaihtelee hyvin pienistä erittäin suuriin. Tehtävät ja tuotanto vaihtelevat asiakkaiden tarpeen mukaan, joten tässä tehtävässä pääset jatkuvasti oppimaan uutta.

Työssäsi tarvitset muovialan tuntemusta sekä huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta. Työt tapahtuvat pääsääntöisesti aamuvuoroissa 7:00 - 15:00.

Tarjoamme mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät motivoivassa ja innostavassa työyhteisössä sekä ammattitaidon mukaisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Soita rohkeasti: 09 4542 7744 / Aava

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen työnhakulomakkeen.

Tutustu sivuillamme myös muihin kohteisiimme!

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy