Takaisin Täytä työnhakulomake

Kuorma-autonkuljettaja pääkaupunkiseudulle 01300 Vantaa

Etsitkö monipuolisia kuljetustöitä pääkaupunkiseudulta? Tule meille töihin!
Haemme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kyseessä on kuljetus- ja logistiikka-alan yritys, jonka toimitilat sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Vantaan Koivuhaassa.

Kuorma-autonkuljettajan työtehtäviin kuuluu erilaisten lähetysten kuljettaminen asiakastilausten mukaisesti. Kuljetuspalvelut ovat sekä yksittäisiä keikkoja että vakituisia ajoja. Kuljetettavat tuotteet vaihtelevat kappaletavarakuljetuksista vaihtolavapalveluihin. Vaihtelevat kuljetustehtävät takaavat, että jokainen työpäivä on erilainen ja mielenkiintoinen.

Hakijalta edellytämme C-ajokorttia, kuljettajan ammattipätevyyttä sekä hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi hakijalle on eduksi aikaisempi kokemus kuljettajan töistä ja hyvä fyysinen peruskunto.

Työvuorot tapahtuvat pääsääntöisesti arkipäivinä ja työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihinsa. Kuljetusten lähdöt tapahtuvat klo 01.00 ja 13.00 välillä, työntekijän toiveiden mukaisesti. Kuljetukset tapahtuvat pääsääntöisesti Suur-Helsingin alueella, joten hakijalta toivomme pääkaupunkiseudun tuntemusta.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen ja monipuoliset kuljettajan työt uudenaikaisella ajokalustolla.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, täytämme paikan heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Soita ja kysy lisää: 050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -

Täytä työnhakulomake