Takaisin Täytä työnhakulomake

Kuorma-autonkuljettaja jakeluajoon 01300 Vantaa

Etsitkö monipuolisia jakeluajotöitä pääkaupunkiseudulta?

Haemme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on kuljetus- ja logistiikka-alan yritys, jolla on käytössään uudenaikainen ja monipuolinen ajokalusto. Toimitilat sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Erilaiset jakeluajotehtävät ovat sinulle tuttuja jo ennestään ja osaat käyttää skanneria. Työpäiväsi sujuvat toimittaen tavaralähetyksiä asiakkaille Suur-Helsingin alueella. Keikat ovat monenlaisia aina kappaletavara-ajoista suurempiin vaihtolavakuljetuksiin.

Tehtävässä tarvitaan C-ajokorttia, kuljettajan ammattipätevyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Toivomme sinulta hyvää pääkaupunkiseudun tuntemusta sekä reipasta fyysistä peruskuntoa, sillä työ voi olla ajoittain fyysisesti raskasta.

Työvuorot ovat pääsääntöisesti arkipäivisin ja työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihinsa. Kuljetusten lähdöt tapahtuvat klo 01.00 ja 13.00 välillä työntekijän toiveiden mukaisesti.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen ja monipuoliset kuljettajan työt uudenaikaisella ajokalustolla.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, täytämme paikan heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Soita ja kysy lisää: 050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla anne.jarvela@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen kotisivuillamme: alrekry.fi.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry - Hyvää työtä tarjolla -

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy