Takaisin Täytä työnhakulomake

Kunnossapitoasentaja Vantaa, Hakunila

Voisiko seuraavat työtehtäväsi koostua erilaisista ja vaihtelevista hitsaus- ja kunnossapitotöistä tuotantolaitoksessa? Jatka lukemista!

Tehtävästä:
Etsimme nyt mekaanista kunnossapitoasentajaa moderniin, uudenaikaiseen työkohteeseen Vantaalle. Työpäiväsi koostuu monipuolisista tuotannon kunnossapitotehtävistä kierrätyslaitoksella. Pääsääntöisesti työt ovat erilaisten koneiden huoltoa ja korjaustöitä.

Tässä tehtävässä sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittymään osaavassa tiimissä, mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja tueksesi kokeneet ja avuliaat työkaverit. Työssäsi sinua auttaa teknillinen osaaminen.

Asiakkaamme on kiertotalouteen erikoistunut ympäristöhuoltoalan yritys. Heidän toimintansa perustuu kestävän kehityksen periaatteisiin tuottaen kiertotalouden palveluita ja jätteidenkäsittelyratkaisuja yrityksille ja yksityisasiakkaille.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä ammattitaidon mukaisen palkkauksen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa 6.00 – 22.00 välillä.

Olisko tässä seuraava työpaikkasi? Soita rohkeasti, niin voimme sopia haastattelusta 050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen kotisivuillamme alrekry.fi

Katso sivuiltamme myös muut kohteemme! Jos tämä ei ollut sopiva, autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan paikan.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy