Takaisin Täytä työnhakulomake

Työkaluvalmistaja 04310 Tuusula

Onko sinulla kokemusta metallirakenne tuotannosta tai onko tuotannossa käytettävien koneiden huolto tuttua?

Etsimme asiakkaallemme työntekijää korjausasennuksen tai työkaluvalmistuksen tehtäviin.

Yritys on todella näkyvässä osassa erilaisissa urheilutapahtumissa sekä liikuntatiloissa, kuten jääkiekkokaukaloissa. Yritys valmistaa, toimittaa ja asentaa esimerkiksi erilaisia rautarakenteita ja aitaelementtejä urheilukentille ja rakennustyömaille sekä erilaisia lattiamateriaaleja urheilutiloihin niin sisä-, kuin ulkokäyttöönkin.
 
Yrityksen pääasiallinen toimenkuva on rakennus-, urheilu- ja aitatuotteiden suunnittelu, valmistus ja toimituspalvelut asiakastarpeen mukaisesti.

Yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotteidensa ominaisuuksia sekä etsimään uusia keinoja valmistaa tai rakentaa tuotteita. Valmistuksen lisäksi yritys toimittaa tuotteet aina asennettuina asiakkailleen.

Hakijalta toivomme kokemusta koneiden asentajana tai kunnossapidon puolelta sekä metallialan koulutusta.

Kokemus metallipajatuotannosta, materiaali- ja lämpökäsittelyosaaminen sekä koneistus osaaminen katsotaan hakijalle eduksi.

Työssä tarvitaan valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, tarkkuutta ja huolellisuutta. Valittu työntekijä perehdytetään toimenkuvaan kattavasti.

Tarjoamme monipuoliset tuotannon työtehtävät, ammatillisesti pätevät työkaverit, säännölliset työajat sekä pitkäaikaisen työsuhteen osaamisen mukaisella palkalla.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja sovi haastatteluaika: 050 572 4844 / Sami Aarrejärvi

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla sami.aarrejarvi@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa)
tai täyttää oheisen valmiin työnhakulomakkeen.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake