Takaisin Täytä työnhakulomake

Varastotyöntekijä/Kontinpurkaja Vantaa, Aviapolis

Miltä kuulostaisi monipuoliset varastoalan työt?

Haemme asiakasyrityksellemme Vantaalle varastotyöntekijää keikkaluontoisiin kontinpurku-, pakkaus- ja trukinajotehtäviin.

Yritys sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Vantaan Aviapoliksessa. Yritys toimittaa, huoltaa ja asentaa laitteita päivittäistavarakaupan, HoReCa- alan sekä teollisuuden eri tarpeisiin ruoanvalmistuksesta punnitukseen ja esillepanoon.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluvat pääsääntöisesti käsin tehtävä kontinpurku, uudelleen lavoitus sekä mahdollisesti erilaiset pakkaus- ja etiketöintitehtävät.

Työ ei edellytä aikaisempaa osaamista varastoalalta, mahdollinen työkokemus tai koulutus alalta sekä trukinajotaito katsotaan hakijalle eduksi.

Työ tapahtuu arkisin kello 8.00 ja 16.00 välillä yrityksen varastotiloissa Aviapoliksessa. Työ on keikkaluontoista, joustavuutensa ansiosta työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai muuten lisätienestejä etsivälle.

Lisätietoa tehtävästä saat soittamalla: 050 5724 844.

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää oheisen työnhakulomakkeen.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Tutustu sivuillamme myös muihin kohteiisiimme!

Olemme helposti tavoitettavissa omalla autolla ja myös julkisilla kulkuvälineillä.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy