Takaisin Täytä työnhakulomake

Kokoonpanija Vantaa

(#Asennus)

Kiinnostaako käsillä tekeminen ja työskentely hyvässä porukassa? Työ sopii erinomaisesti myös sinulle, joka olet ollut aiemmin tekemisissä mekaniikan parissa.

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoonpanijaa, joka valmistaa ja markkinoi erilaisia ilmastointilaitteita. Tässä innovatiivisessa yrityksessä tuotetaan ilmanvaihtojärjestelmiä kestävästi ja ympäristöä ajatellen. Yrityksen palveluksessa on enemmän kuin neljäsataa henkilöä, alan uusista tekijöistä kokeneisiin ammattilaisiin. Työkohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla.

Työsi pitää sisällään laitteiden kokoonpanoa, sekä asennusta. Tehtävässä on monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä. Pääset työskentelemään yhdessä työkavereidesi kanssa.

Saat tukea antavat esihenkilöt, ja mukavan työyhteisön. Saat kattavan perehdytyksen, ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Palkkauksessa huomioimme aiemman työkokemuksesi. Työ tapahtuu arkisin klo 6-14 välillä.

Meihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse, myös viestisi on meille tervetullut. Lisätietoa kohteesta saat numerosta 050 380 2656 / Anne Järvelä

 

Jos tämä kohde ei ollut juuri sinulle, ota yhteyttä ja katsotaan sinulle toinen työkohde.

Olisiko tämä sinun seuraava työpaikka? Lähetä hakemus ja liity meidän tiimiin!

 

 

Täytä työnhakulomake

SOITA MEILLE

Kun etsit luotettavaa
yhteistyökumppania 
niin soita meille:
050 380 2656

YHTEYSTIEDOT

Alrekry Oy
Turkhaudantie 5
00700 HELSINKI
puh (09) 851 4466

©2019 Alrekry Oy